Wednesday, 04 May 2016 14:46

Dvodnevna radionica „Korak dalje“, nedelja 15. maj

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Svaki put kada želimo da odemo korak dalje sa rezultatima, bilo u privatnom ili poslovnom životu, najpametnija stvar koju možemo učiniti je da se vratimo osnovama i jednostavnosti i u njima potražimo snagu koja ima potencijal da probije sve barijere. Ali takođe, moramo biti spremni da stvari radimo drugačije, jer ukoliko ih radimo na isti način kao i ranije, dobijaćemo iste rezultate kao i ranije.

Korak dalje je iskustvena i intenzivna dvodnevna radionica koju vodi Dušan Borđoški na kojoj ćete imati priliku da izvučete više koristi iz svih dosadašnjih ličnih i profesionalnih treninga koje ste prošli ili koje ćete proći u budućnosti. Smatrajte je prilikom da dobijete višestruki povrat na uložena sredstva iz prethodnih i budućih treninga.

Lični i profesionalni razvoj su dve strane istog novčića. Jedno bez drugog ne mogu. Ukoliko Vaš biznis ili profesionalno opredeljenje nema duhovnu podlogu, to je isto kao da gradite kuću bez temelja.

Radionica korak dalje je izgrađena na jednostavnim, ali veoma moćnim konceptima kojima se ljudi širom sveta konstantno vraćaju kada žele da svoj lični i profesionalni život odvedu na viši nivo. Ako Vam motivacioni seminari kažu da ste sposobni da postignete šta god poželite, ova će Vam radionica pružiti razumevanje zbog čega ste sposobni da postignete to što želite i dati Vam plan i impuls za inspirisanu akciju koja će Vas dovesti do rezultata koje želite, iako Vam oni trenutno mogu izgledati daleki.

Ova radionica je za vas ukoliko:

- želite da pokrenete sopstveni biznis,

- radite za kompaniju u kojoj imate fleksibilnost u zaradi (prodavac koji radi na procenat, mrežni marketer, internet marketer...)

- ste vlasnik nevladine organizacije ili pokrećete veliki projekat u ovkiru iste

- ili se bavite drugim poslom koji Vam pruža mogućnost kontrole nad projektima

Na radionici ćete:

- naučiti da odaberete cilj koji će biti vredan vašeg vremena i uloženih resursa i koji će vas inspirisati na konstantan napredak

- steći razumevanje odakle potiču svi Vaši rezultati i gde je potrebno da izvršite promenu da biste promenili rezultat

- otkriti šta kontroliše Vaše ponašanje i kako da vratite kontrolu u svoje ruke

- steći drugačiju percepciju o riziku kao neizbežnom delu bilo kog vrednog projekta ili biznisa i kako da napravite razliku između odgovornog rizika i kockanja

- naučiti kako da prebrodite strah od nepoznatog i probijete barijere na putu do Vašeg cilja

- izgraditi novu predstavu o sebi koja će odgovarati rezultatima koje želite da postignete

- izgraditi jasan plan za postizanje vašeg cilja i otkriti ključ koji svaki plan MORA da ima da biste lakše postigli željeni cilj

- BONUS: naučićete kako da povećate produktivnost i sa manje rada postignete više.

Ako ste spremni za novu fazu u Vašem privatnom i poslovnom životu, dođite 15. maja u Educom da zajedno odemo KORAK DALJE.

Ova desetočasovna radionica uključuje radnu svesku, zatvorenu Facebook grupu za polaznike i 2 grupne online konsultacije u periodu od 30 dana. Druga radionica se održava 22.maja u 11:00 sati. Obe radionice traju do 17 časova sa pauzama.

Investicija dvodnevne radionice po polazniku je 60 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Pitanja i rezervacije na 065 40 80 106 i This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Read 546 times Last modified on Wednesday, 04 May 2016 15:07

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...