Print this page
Friday, 02 December 2016 11:02

Još jedna knjiga u izdavaštvu Educoma: Umeće življenja, Bob Proktor

Written by 
Rate this item
(4 votes)

Educom centar za lični i profesionalni razvoj pored glavnih svojih oblasti poslovanja ima i još jednu na koju je jako ponosan - izdavaštvo. Do sada, Educom je izdao tri knjige i sa ponosm sad najvljuje i četvrtu - Umeće življenja, Bob Proktor. Knjigu "Umeće življenja" za sada moći će da se naruči preko nas. Radujemo se kao i vi! Druga knjiga od Boba Proktora u Srbiji uskoro je na našem tržištu!

Učinite Boba Proktora VAŠIM ličnim mentorom!

 

Umeće življenja predstavlja transkript najpopularnije radionice – Matrixx – legendarnog govornika i mentora poslovnog sveta Boba Proktora i donosi njegovu mudrost široj publici.

Kako Bob Proktor u ovoj knjizi bude prolazio kroz lekcije i kako bude predstavljao dragulje mudrosti o tome kako živeti izvanredan život, čitaoci će praktično postati njegovi studenti. Divićemo se njegovom čudesnom načinu širenja višedecenijskog poslovnog iskustva kroz lako razumljive lekcije o našim kreativnim sposobnostima i kako da ih koristimo, zbog čega moramo da se odučimo od većine negativnih uverenja kojima smo bili izloženi tokom celog života i kako naš intelekt ima sposobnost, ne samo da nam unapredi život, već da bude i naša najveća prepreka.

Pored mnogih drugih lekcija neprocenjive vrednosti koje su sadržane u knjizi Umeće življenja, kao novi studenti Boba Proktora, čitaoci će naučiti:

Kako da zadobiju šta god da požele u životu

Kako da izbrišu negativne misaone obrasce i istreniraju um za uspeh

Kako da upravljaju aktivnostima da bi postigli maksimalnu produktivnost

Knjigu možete poručiti mejlom This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Cena knjige je 1200 dinara + dostava

 

Read 5581 times Last modified on Tuesday, 13 December 2016 23:04