Thursday, 26 January 2017 16:08

Seminar "Verujem u ljubav" u Beogradu 8.aprila - predavač: Pipi Mila Dragica

Written by 
Rate this item
(0 votes)

I ove godine, već tradicionalno u aprilu mesecu održaće se seminar Pipi Mile Dragice. Seminar "Verujem u ljubav" održaće se 08. 04. 2017. u Beogradu, u Jamp inn hotelu, Koče Popivića 2a, od 09:00 do 17:30 sati. Hotel se nalazi nadomak međmesne autobuske stanice.

Prvih 72 -je koji se prijave na seminar dobijaju knjigu Čarobnost transformacije, iz minusa u plus. Previđene pauze: 10:40- 11.00, 13:00-14:00 i 15:30-15:50

 Na seminaru ćemo raditi konkretne TEME EDUKACIJE SVESTI:

- Šta je to transformacija i šta je to Univerzalna ljubav?

- Mudrost svesnosti o zdravlju, ljubavi, finansijama, odnosima i karijere (kreacije)

- Znanje o Božanskom kanalu ljubavi i pojašnjenje zašto i kada je moguće kanalisati ljubav. Seminar sadržava i praktikum Transformacije uz Božansku energiju.

Seminar se radi po jedinstvenom Univerzalnom Znanju (Apsolutnosti) o ljubavi koje je samog predavača doveo do velikih pobeda. Mnogi je već poznajete po knjigama: “PUT SATKAN OD SVETLOSTI” i “ČAROBNOST TRANSFORMACIJE IZ MINUSA U PLUS”. Neki su se upoznali sa njom preko tekstova iz raznih časopisa (novina), kao i tv nastupa, ili pak na nekom od njenih prethodnih predavanja i seminara. Takođe je mnogi poznaju sa you tube kanala Pipi Mila Dragica, a neki je poznaju po njenim umetničkim delima ili po čudima isceljenja same sebe i drugih ljudi. Sve su to njene pobede. Ipak je to velika pobeda pobediti bolest zvana rak sa metastazama, onda kada lekari saopšte da imaš par meseca života. Pobeda je najvažnija i ta pobeda nije samo izlečenje, već je to jedna kompletna mudrost o ljubavi koja danas živi u njoj.

 Na Seminaru se upoznajete sa “pravilima” Univerzalne (bezuslovne)  LJUBAVI. Naučićete kako da se nosite sa situacijama koje nisu pozitivne. Suočićete se sa Univerzalnim Istinama, a koje su ljudima uglavnom nepoznate. Spoznajom postajete svesni i postaje vam jasno, šta vam je važno, a šta manje važno u vašim životima. Ovakvim spoznajama (Znanjem) ćete lakše moći da stvarate sopstveni sklad  u ljubavi (ravnotežu). Sklad to jest ravnoteža je nešto najvažnije za napredak i samu ljubav uopšte.  I tačno je da se ono nalazi u vama. Zato, pristupite Znaju i spoznaji, kako bi taj sklad i živeli. Drugim rečima je to DUBOKI MIR u vama, iz svesnog stanja.

KAKO?  Božanskim  (Univerzalnim) Znanjem.

Seminar će se održati u jednom danu, zbog onih koji dolaze sa strane. U drugom delu seminara će biti urađen i praktični deo po kome može svako da uvidi rešavanja svojih situacija.

Prijave za seminar su u toku.

Prva rana uplata: jedna osoba 3000 dinara, a tri osobe zajedno 6000 dinara do 19.februara.

Druga uplata: jedna osoba 4000 dinara, a tri osobe zajedno 9000 dinara od 20.02 do 20.marta.

Uplate pred seminar: jedna osoba 5000 dinara, a tri osobe zajedno 12000 dinara od 20.marta do 7.aprila.

Osobe koje su već bile na prethodnim seminarima ostvaruju popust od 30 % na pomenute cene! Prijave na mejl preducom021@gmail.com ili na telefon 065/ 40 80 106

 O seminaru:

Postoje dva stanja života:

- SVESNO: MUDRO i MOĆNO

- NESVESNO: KAKO INTUICIJA KAŽE

Po sistemu društva, a bez MUDROSTI je čovek često i podložan raznim situacijama lošeg stanja, to jest neljubavi  i te situacije same nesvesno i navode na unutrašnju nemoć i destrukciju. Rezultati nemoći se vide na “delu”: bolesti, nemaštine, sirotinja, loša osećanja, nezadovoljstvo, nedostatak partnera... Sve je to zbog nedostatka velikog Znanja kako biti mudar u ljubavi i moćan sam sa sobom i svime oko sebe. Sama nesvesnost dovodi do nemoći iz neljubavi. Na ovim seminarima ćete promeniti sebe i svoje nesvesne naopake stavove, kako bi izbegli nemoć, to jest desiće se  transformacija unutar vas samih- spoznaja ljubavi u vama.

Koliko god da uspete u nekim ostvarenim željama materijalnog, bez mudrosti života, je to nepotpuno i to sami i primećujete na sebi. Da bi živeli mudrost života, potrebno je SVESNO Znanje koje nam je Univerzalno to jest Bogom dato.

Ono što je i Pipi Mili Dragici postalo jasno je to da se MUDROST može i naučiti upravo od MUDRIH. Mudrost koju ona nosi, je jednim delom preuzeta u njenom detinjstvu od njenog dede, ali je i detaljno razradila i osvestila i daje je i svima koji to žele kroz seminare, predavanja, knjige, a i video- snimke na svom you tube kanalu Pipi Mila Dragica. U vremenu dok se je borila sa karcinomom i metastazama, otkrila je povezanost sa Univerzalnim vrtlogom. Ta povezanost je učinila da izađe iz najtežih situacija, a danas je svesno koristi i prenosi je i na druge oko sebe, kako bi svako mogao da otkrije i živi svoje blagostanje. Danas je svesna da je ključ svega ljubav, a ona vam moze približiti detalje otkrića ljubavi u sebi i raznim primerima pokazati kako se dolazi do tog predinog vrtloga unitar nas samih.

Zato vas sve pozivamo 08. aprila 2017 na seminar u Beogradu na temu: VERUJEM U LJUBAV. Kroz Pipi Milu Dragicu  možete jako puno Istine da otkrijete o sebi. A njen moto je: JER MOGU JA, MOŽETE I VI!!!

 

 

Read 7714 times Last modified on Thursday, 09 March 2017 15:44

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...