Wednesday, 06 June 2018 10:52

Škola jezika po Lozanovom metodu konačno u Novom Sadu!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Pored Beograda i Novi Sad dobija školu jezika po Lozanovom metodu! Educom pokreće školu jezika po metodu rada dugogodišnje škole jezika "Mogi" iz Beograda. Od polovine jula naučite jezik na drugačiji i efikasniji način!

Najbrža, najjednostavnija i najefikasnija metoda za učenje stranih jezika po nobelovcu doktoru Georgiju Lozanovu. Uz pomoć Lozanovog metode strani jezik učite minimum 5 puta brže, štedite i vreme i novac, a strani jezik garantovano progovarate!

Metoda po dr Lozanovu opisana je kao najuspešnija metoda u celom svetu. Po metodi doktora Lozanova strani jezik učite minimum 5 puta brže i štedite 5 semestara.

SADA I U NOVOM SADU I TO U EDUCOM-U! 

Svako na ovom svetu je sposoban da savršeno nauči i progovori bilo koji strani jezik, u bilo kom periodu svog života. I to na najlakši, najbrži i najzanimljiviji način. To je ono u šta mi verujemo i šta nas pokreće.

Škola stranih jezika Mogi Beograd postoji već 14 godina i predstavlja jednu od najinovativnijih škola stranih jezika u Srbiji. Mogi je pionir u mnogim inovacijama koje su vremenom postale standardna ponuda većine škola u Srbiji. Sada dragi naši novosađani imate priliku da i vi učite po radu i metodu Mogi škole.

Kursevi stranih jezika u našoj školi biće uvek drugačiji, lični, jednostavni za razumevanje, interaktivni, i „najlepša obaveza na kraju ili u toku Vašeg dana“. Ono što za Vas predstavlja pravu vrednost, za nas je pravi izazov!

Tokom dugog postojanja Mogi škola razvila je formulu brzog i jednostavnog učenja stranih jezika po kojoj će se raditi i kod nas. Učenje stranih jezika unapređenom Mogi metodom pokazalo se kao najbrži i najuspešniji način za učenje stranih jezika. Učenje stranih jezika bez gramatike, pomoću mapa uma, ubrzava usvajanje jezika od 5 do 7 puta brže i do 100 puta efikasnije!

Rad u malim grupama do 4 polaznika. Učenje u malim grupama je veoma bitno za brzo progovaranje jezika, jer je na taj način više pažnje usmereno na Vas. Kursevi za decu i odrasle. Jedan nivo traje dva i po meseca.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona 065 40 80 106 i na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Za sada na ovaj način učimo englski jezik, a ostali jezici uskoro!

Dođite da zajedno učimo i budemo bolji!

 

 

Read 1579 times Last modified on Thursday, 05 July 2018 11:47

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...