Wednesday, 06 June 2018 10:52

Škola jezika po Lozanovom metodu konačno u Novom Sadu!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Pored Beograda i Novi Sad dobija školu jezika po Lozanovom metodu! Educom od juna meseca pokreće školu jezika po metodu rada dugogodišnje škole jezika "Mogi" iz Beograda. Od 18. juna naučite jezik na drugačiji i efikasniji način!

Najbrža, najjednostavnija i najefikasnija metoda za učenje stranih jezika po nobelovcu doktoru Georgiju Lozanovu. Uz pomoć Lozanovog metode strani jezik učite minimum 5 puta brže, štedite i vreme i novac, a strani jezik garantovano progovarate!

Metoda po dr Lozanovu opisana je kao najuspešnija metoda u celom svetu. Po metodi doktora Lozanova strani jezik učite minimum 5 puta brže i štedite 5 semestara.

SADA I U NOVOM SADU I TO U EDUCOM-U! 

Svako na ovom svetu je sposoban da savršeno nauči i progovori bilo koji strani jezik, u bilo kom periodu svog života. I to na najlakši, najbrži i najzanimljiviji način. To je ono u šta mi verujemo i šta nas pokreće.

Škola stranih jezika Mogi Beograd postoji već 14 godina i predstavlja jednu od najinovativnijih škola stranih jezika u Srbiji. Mogi je pionir u mnogim inovacijama koje su vremenom postale standardna ponuda većine škola u Srbiji. Sada dragi naši novosađani imate priliku da i vi učite po radu i metodu Mogi škole.

Kursevi stranih jezika u našoj školi biće uvek drugačiji, lični, jednostavni za razumevanje, interaktivni, i „najlepša obaveza na kraju ili u toku Vašeg dana“. Ono što za Vas predstavlja pravu vrednost, za nas je pravi izazov!

Tokom dugog postojanja Mogi škola razvila je formulu brzog i jednostavnog učenja stranih jezika po kojoj će se raditi i kod nas. Učenje stranih jezika unapređenom Mogi metodom pokazalo se kao najbrži i najuspešniji način za učenje stranih jezika. Učenje stranih jezika bez gramatike, pomoću mapa uma, ubrzava usvajanje jezika od 5 do 7 puta brže i do 100 puta efikasnije!

Rad u malim grupama do 4 polaznika. Učenje u malim grupama je veoma bitno za brzo progovaranje jezika, jer je na taj način više pažnje usmereno na Vas. Kursevi za decu i odrasle. Jedan nivo traje dva i po meseca.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona 065 40 80 106 i na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Za sada na ovaj način učimo englski jezik, a ostali jezici uskoro!

Dođite da zajedno učimo i budemo bolji!

 

 

Read 468 times Last modified on Wednesday, 06 June 2018 13:59

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...