Wednesday, 26 September 2018 18:10

I tokom novembra, promo cena za učenje jezika po Lozanovom metodu!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Promo popust na učenje engleskog i nemačkog jezika po Lozanovom metodu se nastavlja i u novembru! Iskoristite popust od čak 40% za jedan nivo!

Educom škola jezika radi po licenci Mogi škole koja već 14 godina radi po Lozanovom metodu. Pre upisa možete doći na PROMO ČAS ili na testiranje kako bih se uputili u naš način rada po kojem ni jedna škola jezika u Novom Sadu ne radi.

Najbrža, najjednostavnija i najefikasnija metoda za učenje stranih jezika po nobelovcu doktoru Georgiju Lozanovu. Uz pomoć Lozanovog metode strani jezik učite minimum 5 puta brže, štedite i vreme i novac, a strani jezik garantovano progovarate! Metoda po dr Lozanovu opisana je kao najuspešnija metoda u celom svetu. Po metodi doktora Lozanova strani jezik učite minimum 5 puta brže i štedite 5 semestara.

Svaki nivo u našoj školi traje dva i po meseca. Termini grupa su radnim danima i vikendom. Radnima danima grupe su do 4 polaznika, dok vikendom su od 5 do 8 polaznika i odvijaju se subotom i nedeljmo u prepodnim časovima.

Trenutno se formiraju grupe engleskog jezika nivoa A1, A2 i B1, kao i nemačkog jezika. rad po Lozanovom metodu se primenjuje i na kurseve jezia za decu i mlade i oni traju 9 meseci.

Više na linku. O samom radu i Lozanovom metodu možete pročitati na sajtu Mogi škole www.mogi.co.rs

Informacije na 065 40 80 106 ili putem maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Read 542 times Last modified on Thursday, 15 November 2018 11:30

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...