Tuesday, 15 September 2015 11:26

Educom Beograd: Promocija nove knjige Nikoline Savić “PUT DO BALANSA” u petak 18.septembra

Written by 
Rate this item
(0 votes)

  Educom Beograd Vas poziva na besplatno predavanje i promociju nove knjige Nikoline Nine Savić “PUT DO BALANSA” u petak 11.septembra u 18 časovau novim prostorijama Educoma, Miloja Đaka 26, Dedinje. Za sve informacije i prijave, obratite se putem broja telefona 011 407 2052 ili putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 U ovoj inspirativnoj ispovesti, Nikolina Savić opisuje iskustva nakon kliničke smrti koju je proživela i unutrašnji PUT od potpunog emocionalnog pada i totalnog kolapsa, gde prelazi granicu života i proživljava sjedinjenje s Univerzumom, DO BALANSA i samoostvarenja - put kroz tri godine nakon iskustva bliske smrti.

Nina upravo ovom knjigom otkriva to čudesno polje JA JESAM I kroz duhovne savete i lične primere pokazuje kako i na koji način jednostavno razumeti svoje osećaje a time i svoje bivstvo. Bogatstvo unutaršnjih doživljaja i duboki put unutrašnje samospoznaje, dramatika sveta duše i emocija, su poziv da se kroz suosećanje u patnji koja transformiše i budi, upute sa Ninom na neobično i uzbudljivo duhovno putovanje beskrajnim svetovima psihe.

Read 611 times Last modified on Tuesday, 15 September 2015 11:24

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...