Seminari

 

„EDUCOM“ stavlja akcenat na kvalitet usluge, a ne na broj održanih seminara. Cilj nam je da kvalitet usluga seminara bude podignut na tako visok nivo kakav može da prati samo par sličnih kuća.

„EDUCOM“ je otvoren „danas“, zvanično, a nastalo je pre dosta godina (…) kada je počelo prikupljanje svega za „danas“. Ne zaboravi, ti si ono što godinama skupljaš! Analizirajući sve prikpuljeno otpočela je ideja sa ciljem da je vreme da sve podelimo i da čujem i vasa iskustava iz svih polja koja će uslediti u narednim godinama koje su pred nama kroz druženje seminara, edukacija, specijalizacija.

Red je predstaviti se! Sanja Alvirović Juričević i nadam se da ću vam biti dobar domaćin u narednom periodu života.

Svako od nas ima lični pečat koji prenosimo jedni na druge i kao takav on nam daje u uvid vaš profesionalzam, ličnost, interesovanja… Sva vaša iskustava su ujedno i moja. Neka i moje postane vaše.

Obuke koje ćete prolaziti družeći sa „Educom-om biće predstavljenje u naredenim redovima.

  • Ko sam ja?
  • Marketing u praksi
  • Lobiranje
  • Pregovaranje
  • Hobi kursevi
  • Škola kuvanja u Beogradu
  • Hranite se zdravo
  • Upoznajte se sa novinama u lečenju i preventivi

 

Nastavljamo i dalje sa pribilžavanjem i praktičnim objašnjenjima šta je javni nastup i govor pred publikom. Zašto su nam razni govori često naporni, neshvatljivi i čak dosadni? Česti razlozi su nam loša priprema, preterana priprema, ili prisutnost velike treme. Javni nastup uvek mora biti uverljiv i važno je shvatiti kako je cilj bilo kojeg javnog nastupa prenošenje informacija, govornik uvek mora biti fokusiran na publiku, a ne na sebe.

U današnje vreme od ključnih elemenata uspeha je kako ćete se predstaviti i jako je bitno privući pažnju slušalaca kojima izlažete. O javnom nastupu možemo mnogo razgovarati, ali odvojićemo deo po deo i tako preći ono što je najvažnije.

Pozivamo vas na Vikend skup “Preduzetnice u akciji” koji će se održati na Kopaoniku od 16 do 19. marta. Ovaj događaj će Vas okupiti radi boljeg poslovanja u ovoj godini kao i radi umrežavanja i novih poslovnih ideja.Takođe, imaćete prilike da se posvetite sebi i da kroz radionice radite konkretno na svojim veštinama. Biće vremena i za skijanje, spa trenutke i naravno druženje. Ovaj vikend nije samo za preduzetnice, već i za one koje to žele da postanu ali za one koje žele da rade na sebi. Zašto Kopaonik i skup „Preduzetnice u akciji“?

Javni nastup gotovo uvek stvara prepreku ka davanju punog potencijala kada predstavljate svoje poduhvate, a zahteva javno istupanje. Javno istupanje se zahteva u svakom poslovanju, polaganju ispita, pred društvom i mnogim drugim mestima.

I ove godine, već tradicionalno u aprilu mesecu održaće se seminar Pipi Mile Dragice. Seminar "Verujem u ljubav" održaće se 08. 04. 2017. u Beogradu, u Jamp inn hotelu, Koče Popivića 2a, od 09:00 do 17:30 sati. Hotel se nalazi nadomak međmesne autobuske stanice.

Prvih 72 -je koji se prijave na seminar dobijaju knjigu Čarobnost transformacije, iz minusa u plus. Previđene pauze: 10:40- 11.00, 13:00-14:00 i 15:30-15:50

 Na seminaru ćemo raditi konkretne TEME EDUKACIJE SVESTI:

- Šta je to transformacija i šta je to Univerzalna ljubav?

- Mudrost svesnosti o zdravlju, ljubavi, finansijama, odnosima i karijere (kreacije)

U organizaciji seminara 23. i 24. aprila u Beogradu održaće se seminar i radionica "Put satkan od svetlosti".

Predavač je Pipi Mila Dragica Rajić Racić koja jednom godišnje održava seminar u Srbiji. Svako ko zna rad Pipi Mila Dragica Rajić Racić zna da je ovo prilika da promeni svoj život, iz minus u plus kako ona voli da kaže. To je žena koja je pobedila rak sama i koja je promenila svoj život iz korena.